18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 3:00
No menu items!

Orașele bombardate din Ucraina, introduse într-un tur turistic. Cât costă excursia

spot_img

O agenție de turism din Ucraina organizează tururi turistice în orașele bombardate, banii fiind donați refugiaților, conform CNN Travel.

Chiar dacă Ucraina este închisă pentru turiști, agenția ar fi reușit să vândă deja bilete, chiar și unor cetățeni americani, conform jurnaliștilor. 

„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina. Peste drum de locul unde a lovit recent o bombă, veți putea mânca tradițională la un bistro redeschis. Viața continuă și există speranța că în curând toate acestea se vor termina. Copiii cresc, încercăm să trăim viața cât mai mult posibil, indiferent de ce. Dacă vrei să vezi orașele noastre distruse și oamenii curajoși luptând, te rog vino acum!”, este mesajul de pe site-ul companiei de turism, potrivit CNN Travel.

Grupurile vor fi limitate la grupuri de 10, iar turiștii vor fi instruiți de ghid, cu privire la cum să acționeze în cazul în care apare o situație critică, cum ar fi adăpostirea în cazul în care sirenele sună pentru un raid aerian.

Tururile de o zi durează 3-4 ore, costă 50 de euro pe zi, dar pot fi extinse, în funcție de solicitări. Compania spune că profiturile din vânzarea tuturor biletelor sunt destinate sprijinirii refugiaților de război.

E. Stan