4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 14:46
No menu items!

VIDEO/ Opulența polițistului rus: Și-a pus în casă WC-uri aurite din banii primiți mită

spot_img

Percheziţiile la locuinţa unui colonel de poliţie din Rusia a scos la iveală luxul în care acesta trăia. În vila somptuoasă, oamenii legii au descoperit o toaletă suflată cu aur, scrie The Moscow Times.

Un colonel de poliţie din Rusia a ajuns celebru în Rusia, după ce anchetatorii au descins la locuința sa. Alexei Safonov este bănuit de luare de mită. Cu toate acestea, nu mita primită a atras atenția publicului, ci wc-urile cu aur ale colonelului de poliție.

Comitetul de anchetă a publicat imagini cu opulenta reşedinţă a colonelului de poliţie Alexei Safonov din regiunea Stavropol din sudul Rusiei, iar toaleta aurită a făcut subiectul a nenumărate glume pe Internet. Acuzaţi că au primit mită peste 250 de mii de dolari, colonelul şi 35 de subordonaţi au fost reţinuţi. Ei riscă între 8 şi 15 ani de închisoare.  

Parlamentarul partidului Rusia Unită, Alexandr Khinshtein, spune că peste 35 de membri ai departamentului de poliţie rutieră din Stavropol au fost reţinuţi ca parte a unei operaţiuni la scară largă, scrie The Moscow Times.

”O adevărată mafie funcționa în regiune”, a declarat Khinshtein, care a distribuit fotografii cu interiorul baroc al conacului lui Safonov pe pagina sa de socializare.