5.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 8:00

Oprișan: Coaliția merge înainte, neafectată de votul pentru Ungureanu

spot_img

Liderul PSD a spus că nu era nicio surpriză poziția UNPR

Marian Oprisan_SZ

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, miercuri, că votul dat în Parlament în cazul lui Mihai Răzvan Ungureanu nu afectează în vreun fel coaliția aflată la guvernare.

Liderul PSD a precizat că nu este o surpriză poziția UNPR, în condițiile în care președintele UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a spus mereu că îl sprijină pe preşedinte în probleme de securitate.

Dacă suntem în plan guvernamental, coaliţia PSD -UNPR- ALDE există şi va merge în continuare, pe probleme de securitate, de servicii secrete şi aşa mai departe, domnul preşedinte al UNPR Gabriel Oprea s-a exprimat întotdeauna şi în ultimii cinci ani foarte consecvent şi a spus: îl sprijin pe şeful statului, indiferent cum îl cheamă în probleme de securitate naţională

Marian Oprișan

Președintele Consiliului Județean Vrancea a subliniat că actuala coaliţie merge în continuare, pentru că are „lucruri de rezolvat”. „Coaliţia, PSD, UNPR, ALDE, merge în continuare, pentru că avem multe lucruri de rezolvat din cele pe care le-am promis cetăţenilor ţării şi, dacă aţi observat, unele chiar au devenit realitate. Aşa realitate va deveni şi TVA de 19%, a devenit realitate TVA pentru alimente, Codul Fiscal este o realitate”, a precizat Oprişan.

Valeriu Motoc