23 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 22:11

Oprişan, uimit de ceea ce i se întâmplă lui Trăşculescu

spot_img

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, pesedistul Marian Oprişan, s-a declarat uimit de ceea ce i s-a întâmplat deputatului PDL de Vrancea, Alin Trăşculescu, reţinut de DNA pentru trafic de influenţă.

”Sunt uimit ca şi concetăţean din punctul acesta de vedere. Nu-i uşor pentru un tânăr politician aflat la primul mandat să se afle într-o asemenea situaţie. Dar eu cred, că, până la urmă, lucrurile se vor clarifica, prezumţia de nevinovăţie există, deci indiciile temeinice şi probleme DNA-ului coroborate cu activitatea magistraţilor, cred că vor lămuri această situaţie”, a declarat Oprişan luni la sediul USL. Întrebat dacă Trăşculescu vine la USL, Oprişan a susţinut că ”astea sunt poveşti de adormit copiii”. El a adăugat că ”habar n-are” cine este omul de afaceri denunţător din acest caz. ”Nu sunt lucruri care să mă preocupe, astea probabil că au fost job-urile PDL şi preocuările lor în perioada respectivă”, a subliniat Oprişan.

Probabil de emoţie sau din neatenţie, Oprişan a scăpat şi o ”perlă”. Întrebat despre intervenţii ale lui Alin Trăşculescu în problemele administraţiei locale, fapt semnalat de comunicatul DNA, acesta a arătat că acest lucru nu s-a întâmplat ”din nefericire”.  ”Mă faceţi să zâmbesc. Intervenţii în treburile administraţiei locale? Probabil că DNA-ul, urmărind pe bună dreptate activitatea hai să spun făptuitorilor sau tentativei de a făptui anumite infracţiuni, e posibil ca oricare să vorbească în numele oricui şi în numele oricărei instituţii. Din neferire, nu are nicio legătură cu realitatea. Autorităţile locale îşi văd de treaba lor, şi aşa sunt Cenuşăreasa României, guvernele întotdeauna se închid cu bugetul pe autorităţile locale cetăţenii care trăiesc în comunităţi au cel mai mult de suferit. Eu cred că justiţia nu trebuie făcută la televizor şi să lăsăm campania electorală să meargă mai departe. Dacă sunt presărate şi cu întâmplări de acest gen, e regretabil, păcat că Parlamentul României are de suferit şi asta nu e corect”, a completat mai-marele PSD de Vrancea. (C.C.)