14.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 19:19

Oprescu: Nu raţionalizăm niciun fel de căldură sau apă, nu raţionalizează nimeni nimic

spot_img

foto: pressalert.ro
foto: pressalert.ro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri că municipalitatea nu va raţionaliza “niciun fel de căldură sau apă”, sesizările cetăţenilor privind probleme la reţeaua de distribuţie a energiei termice urmând să fie soluţionate de echipele RADET.

“Am citit toate aberaţiile alea menţionate despre cum mă apuc eu să raţionalizez căldura. Nu raţionalizăm niciun fel de căldură sau apă, nu raţionalizează nimeni nimic. Toate sesizările – pentru că au fost sesizări punctuale, şi nu reclamaţii – au fost rezolvate. Am verificat şi aseară şi azi-noapte, lucrurile sunt rezolvate”, a spus Sorin Oprescu, care a subliniat că disfuncţionalităţi, cel mai probabil, vor mai apărea, însă acestea vor fi rezolvate de echipele de intervenţie ale Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

Viceprimarul Capitalei Eugen Nicolăescu a declarat miercuri că au existat, în ultimele zile, probleme legate de scăderea temperaturii agentului termic furnizat RADET de către ELCEN, însă acestea au fost rezolvate, astfel că bucureştenii au apă caldă şi căldură la parametrii normali.

A.V.