16.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 0:34

Oprah Winfrey- moment inedit într-un show tv

spot_img

Filantroapa Oprah Winfrey

Prezentatoarea şi producătorul de televiziune Oprah Winfrey a fost protagonista unui moment inedit, săptămâna aceasta, în timpul emisiunii “Jimmy Kimmel Live”. Invitată să vorbească despre prestaţia ei în filmul “The Butler”, regina “talk-show-urilor” americane nu s-a putut abţine şi a oferit gratis o maşină unei tinere din public, folosind o frază care a făcut-o celebră – “You get a car/Primeşti o maşină”, scrie www.nydailynews.com.

În timp ce vorbea despre filmul “The Butler”, care i-a oferit prezentatoarei posibilitatea de a apărea pe marile ecrane după o pauză de zece ani, Oprah Winfrey l-a întrerupt pe Jimmy Kimmel, adresându-i-se unei tinere din public: “Tu, cea în albastru. Da, tu. Vino aici un moment. Vreau să-ţi spun ceva: Tu, tu primeşti o maşină! Primeşti o maşină!”.

Gazda show-ului, Jimmy Kimmel, a rămas uimit, spunând că nu ştie nimic despre nicio maşină, însă, după emisiune, femeia din public a plecat acasă cu un automobil Ford Fusion Energi Hybrid, care a fost donat de Ford.

Nu este prima dată când Oprah oferă gratis maşini oamenilor din public. În timpul premierei sezonului din 2004 al show-ului ce-i purta numele, toţi cei care au asistat la acea emisiune au primit câte o maşină, cu aceeaşi celebră frază: “You get a car”.

R.D.