5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 14:07
No menu items!

Operațiune ratată la Brașov. Un muncitor îngropat în pământ, decapitat de excavatorul folosit pentru salvarea sa

spot_img

Anchetă penală la Brașov, după ce o operațiune de salvare s-a încheiat tragic. Un muncitor îngropat în pământ a fost decapitat de excavatorul folosit pentru salvarea sa. Un muncitor care fusese îngropat în pământ a fost lovit în plin, în cap, de lama excavatorului folosit pentru salvarea sa, informează digi24.ro.

Un muncitor în vârstă de 55 de ani a fost decapitat de excavatorul care săpa pământul pentru a-l scoate din locul în care fusese îngropat, după surpare. Pompierii chemați în ajutor nu aveau niciun utilaj cu care să ajute victima, așa că i-au cerut unui muncitor de la același șantier să sape cu excavatorul. Muncitorul aflat la volanul excavatorului a început să sape la întâmplare, conform martorilor citați, astfel că lama tăioasă a atins trupul bărbatului îngropat în pământ.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov anchetează tragedia și au deschis dosar penal pentru ucidere în culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă și profanare de cadavre.

Un alt bărbat, de 44 de ani, a fost îngropat de la piept în jos sub malul de pământ. A fost scos conștient și dus la spital.

E. S.