3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:01
No menu items!

Omul de afaceri Marius Locic s-a predat poliţiei

spot_img

Marius Locic arestat

Omul de afaceri Marius Locic s-a prezentat, luni noapte, la Serviciul Arest al Poliţiei Capitalei, după ce a primit pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, printr-o decizie definitivă a instanţei supreme.

Potrivit Mediafax, completul de 5 judecători de la ICCJ a decis, luni, ca Marius Locic să rămână cu pedeapsa de 4 ani de închisoare cu executare, dispusă în iunie 2012.

Locic a primit această sentință în dosarul de corupție în care a fost judecat alături de fostul senator Cătălin Voicu, fostul judecător Florin Costiniu și omul de afaceri Costel Cășuneanu.

Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv de instanţa supremă, la şapte ani de închisoare cu executare, după ce Completul de trei judecători al instanţei îl condamnase, în iunie, la cinci ani de închisoare cu executare.

Mandatele pentru executarea pedepsei pentru Locic şi Voicu au fost emise luni noapte, cel dintâi predându-se, în timp ce fostul senator Cătălin Voicu, condamnat la șapte ani de închisoare, a fost dus, în miezul nopții de luni, cu o ambulanță, la spitalul Penitenciar Rahova.

Aici va urma să fie supus unor investigații pentru a i se evalua starea de sănătate.

Cătălin Voicu a fost mutat de la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, fiind pus în aplicare mandatul de executare a deciziei de condamnare la șapte ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru corupție.

Lucian Mera