Omul de afaceri Ioan Neculaie, reținut la Vama Giurgiu. Are de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Neculaie, căutat după ce Curtea de Apel l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a fost depistat, în noaptea de joi spre vineri, la punctul de trecere a frontierei din Giurgiu, în timp ce încerca să iasă din țară.

Fostul finanțator al FC Braşov era căutat de joi după-amiază pentru a fi dus în arestul poliţiei Braşov, după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a fost căutat, joi, de poliţişti, pentru a fi condus în arestul Poliţiei, dar a fost de negăsit.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Giurgiu l-au găsit, în noaptea de joi spre vineri, încercând să treacă frontiera, potrivit Mediafax.

Fostul finanţator al lui FC Braşov a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi minuţiilor.

Ioan Neculaie va fi închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile maşinii sale, nervos pe şoferul său. Pe lângă sentinţa de doi ani, Neculaie este obligat să achite şi suma de 3.000 de lei, cheltuieli de judecată.

NICIUN COMENTARIU