20.3 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 2:46

Omar Hayssam a fost adus în faţa instanţei. Cazul a fost amânat

spot_img

Omar Hayssam a fost adus în faţa instanţei. Cazul a fost amânat

Omar Hayssam a fost adus miercuri la Tribunalul Bucureşti (TB), unde se va judeca o cerere a procurorilor DIICOT privind arestarea preventivă a sirianului, în dosarul în care este acuzat de de săvârşirea infracţiunii de  înşelăciune şi delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

Procesul în care Hayssam este judecat pentru delapidare şi înşelăciune a avut termen şi pe 23 iulie, când sirianul nu a fost adus la instanţă pentru că nu a putut fi citat, magistraţii nereuşind să afle locul în care acesta era deţinut, astfel încât au amânat judecarea cererii DIICOT pentru 31 iulie.

În prezent, Hayssam este deţinut la Penitenciarul Rahova.

Omar Hayssam a fost trimis în judecată în acest dosar în octombrie 2012 de procurorii DIICOT, alături de fratele său, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, şi doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteucă şi Doina Farladanschi.

Cazul a fost amânat deoarece Omar Hayssam nu are un avocat care să îl reprezinte și nu dorește unul din oficiu. În acest sens, instanța a acordat o amănare până vineri, 2 august, în vederea angajării de către Omar Hayssam a unui avocat.

C.I.