15 C
București
duminică, 21 aprilie 2024 - 23:27
No menu items!

Oltean: România are cel mai slab Guvern de la Petru Groza încoace

spot_img

Ioan Oltean consideră că România are cel mai slab prim-ministru şi cel mai slab Guvern de la Petru Groza încoace, USL făcând în cinci luni mai multe tâmpenii decât a făcut PDL în trei ani cât s-a aflat la guvernare. „Suntem de mai bine de cinci luni sub o guvernare de stânga, guvernare care a generat, a consolidat de-a dreptul o criză politică generală şi instituţională fără precedent din 1989 încoace. Acţiunile actualului Guvern au zdruncinat puternic democraţia în România, au lovit puternic instituţiile statului de drept. De cinci luni, România e bântuită de minciună, de scumpiri, de circ, de scandal şi de sărăcie. Aceasta este guvernarea USL. Toate promisiunile şi afirmaţiile demagogice ale PNL şi PSD, ale actualului premier Ponta atunci când PDL se afla la guvernare, s-au dovedit a fi de o pură demagogie”, a explicat liderul PDL.

În opinia sa, absolut niciuna din promisiunile USL nu s-a materializat în aceste cinci luni de guvernare, ci dimpotrivă.  „S-au aprofundat sărăcia, criza economică începe să-şi facă din nou apariţia, instabilitatea politică este totală, ura a devenit un mod de manifestare specifică puterii, iar minciuna este la grad de politică guvernamentală. Avem cel mai slab Guvern pe care l-a avut România de la Petru Groza încoace. Avem cel mai slab prim-ministru pe care l-a avut România de la Petru Groza încoace. Iată ce s-a realizat în această perioadă, iată ce înseamnă să acorzi credibilitate unor lideri politici fără experienţă, nematurizaţi, unor lideri politici preocupaţi doar de propria lor imagine şi a partidului pe care îl guvernează, unor lideri pentru care interesul general nu a contat şi nu contează”, a declarat Ioan Oltean.

El a adăugat că ultima mare măsură pe care USL o pregăteşte românilor este majorarea impozitelor şi taxelor locale. În concluzie, spune Oltean, USL a făcut mai multe tâmpenii în cinci luni de guvernare decât PDL în trei ani. (A.M)