20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 13:38

“Olga Atelier de Frumos” – locul în care visul tău inspiră rochia de mireasă

Toate viitoarele mirese au visat – unele încă din copilărie – la rochia pe care ar vrea să o poarte în ziua cea mare. Pentru foarte puține dintre ele visul a devenit realitate. Acum există, însă, “Olga Atelier de Frumos” – singurul loc în care visul tău reprezintă sursa de inspirație pentru rochia ta de mireasă.

Tot ce îți rămâne de făcut pentru ca visul tău să devină realitate este să treci pragul atelierului din strada Pache Protopopescu, nr. 88, din sectorul 3 al Bucureștiului.

Aici, Olga Ghițac, partenera ei, Doinița Oancea – directori de concept la “Olga Atelier de Frumos”, Andrei Ionescu, stilistul atelierului, și designerul Andra Ciuclaru te vor ajuta nu doar ca, în ziua nunții, să porți rochia perfectă, ci și să te transformi într-o mireasă unică.

Doar la “Olga Atelier de Frumos”, rochia de mireasă este creată împreună cu tine, plecând de la ideile ta.

Conceptul “Olga Atelier de Frumos” implică doar doi pași simpli:

  • Echipa atelierului îți arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei tale.
  • Tu transformi baza într-o rochie fabuloasă, adăugând suprapunerea perfectă. Și chiar îți poți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum îți dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

olga_atelier

Și, tot la “Olga Atelier de Frumos” vei afla că nu doar rochia, ci și machiajul, și coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității tale. În plus, aici vei găsi și accesoriile ideale pentru a-ți completa ținuta în ziua nunții.

Mai multe detalii găsiți pe www.atelierdefrumos.ro sau pe pagina de Facebook a atelierului – “Olga Atelier de Frumos”.

R.D.