18.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022 - 17:47
No menu items!

Obama, ajutat de Bear Grylls să supravieţuiască în natură / VIDEO

spot_img

Un show special în care preşedintele american Barack Obama explorează teritoriile sălbatice din Alaska, alături de expertul în supravieţuire Bear Grylls, va avea premiera pe 17 decembrie în SUA. Show-ul urmează să fie difuzat ulterior la nivel internaţional, potrivit realscreen.com.

Această apariţie specială a preşedintelui SUA într-un episod al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls”, difuzată în SUA, de televiziunea NBC, a fost anunţată la sfârşitul lunii august.

Potrivit realscreen.com, episodul va avea premiera la nivel internaţional, la NBC, pe 17 decembrie.

Companiile Electus şi Bear Grylls Ventures, producătorii acestui show, au anunţat că au încheiat un contract pentru distribuţia, la nivel internaţional, a show-ului cu preşedintele Barack Obama şi expertul în supravieţuire Bear Grylls. Contractul de distribuţie a fost semnat cu Discovery Networks International, care acoperă prin intermediul televiziunilor sale numeroase regiuni şi teritorii la nivel mondial, inclusiv Europa Centrală şi de Est.

De asemenea, episodul cu Barack Obama şi Bear Grylls va fi difuzat în Marea Britanie, la Channel 4, şi în Franţa, la televiziunea D8.

Filmat în septembrie, acest show special îi prezintă pe preşedintele SUA şi pe Bear Grylls în timp ce explorează teritoriile sălbatice din Alaska şi observă schimbările climatice din regiune.

Programul „Running Wild with Bear Grylls” a fost lansat în SUA, la NBC, în iulie 2014, aflându-se în prezent la cel de-al doilea sezon.

https://www.youtube.com/watch?v=DslPYTrQhO8