0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:58
No menu items!

Oana Zăvoranu demască „hoții” și „mafia” la DNA

spot_img

Oana Zăvoranu a fost audiată, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul vrăjitoarelor. Vedeta trebuie să dea declarații în urma unei plângeri depuse de Sebastian Dobrescu,  condamnat în dosarul vrăjitoarelor Vanesa şi Melisa, acelaşi care l-a denunțat şi pe procurorul Maximilian Bălăşescu, condamnat, după ce a fost anchetat și reșinut de DNA pentru șpagă.

Oana Zăvoranu a spus că este hotărâtă să-i dea în vileag pe cei care fac parte din mafia cămătarilor, notarilor şi executorilor judecătoreşti şi care îi păcălesc pe oamenii simpli ce cred în promisiunile sau actele făcute de aceştia.

Într-o postare pe contul de Facebook, Oana Zăvoranu a precizat că se va prezenta în faţa procurorilor anticorupţie pentru a da declaraţii.

Voi clarifica şi voi da mai multe indicii cu titlu de confidenţialitate, cu privire la anumite aspecte ce vizează în mare, mafia cămătarilor-notarilor-executorilor judecătoreşti- aşa-zişilor evaluatori şi aici mă refer cu predilecţie la cea mai puternică, temută şi influentă clică de hoţi

Oana Zăvoranu
pagina de Facebook

Andrei Tudor