Oana Zăvoranu a scăpat de dosarul de la DNA

Oana Zăvoranu a scăpat de ancheta DNA, după ce a fost denunțată pentru că și-ar fi luat ilegal casă, corupând funcționari din primăria Capitalei și executori. Acuzația a fost formulată de de Sebastian Dobrescu, titularul a câtorva sute de acțiuni de executare împotriva unor proprietari de imobile. Procurorii au decis „neînceperea urmăririi penale” în dosarul vedetei.

Dobrescu este cunoscut ca fiind liderul unei rețele de escroci imobiliari, fiind cel care l-a denunțat la DNA pe procurul Maximilian Bălășescu, condamnat pentru că ar fi fost dispus să pună capac dosarului vrăjitoarelor Melisa și Vanesa. Dobrescu este judecat alături de cele două vrăjitoare acuzate că au păcălit-o și șantajat-o pe Oana Zăvoranu, dar tot el este și cel care le-a pus la dispoziție procurorilor anticorupție suma de 90.000 de lei și 80.000 de euro pentru a organiza flagrantul în cazul procurorului Bălășescu, care-l ancheta.

Înainte să-l trimită în judecată, procurorii anticorupție i-au pus sub sechestru doar 2,48 de lei pe care i-au găsit în conturile lui Sebastian Dobrescu, chiar dacă Oana Zăvoranu a cerut și parchetului și instanței să fie despăgubită cu 450.000 de euro pierduți în timpul vrăjilor Melisei și Vanesei.

Maia Constantin

NICIUN COMENTARIU