9.4 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 7:33

Oana Zăvoranu – șantaj la estetician. Voia 10.000 de euro

spot_img

Vedeta a fost prinsă în flagrant după ce a luat 10.000 de euro de la propriul medic pe care-l șantaja

Oana Zavoranu_SZ

Oana Zăvoranu a fost audiată, joi seara, la Poliția Sectorului 3, după ce a fost prinsă în flagrant primind 10.000 de euro de la propriul medic estetician, pe care-l șantaja.

Surse judiciare au precizat că Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni. Ea l-ar fi amenințat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.

Deși inițial i-a pretins medicului cei 10.000 de euro pe motiv că ar fi nemulțumită de intervenția chirurgicală, Oana Zăvoranu a revenit asupra cererii motivând că dezvăluie probe care ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, în care sunt anchetați 17 medici. 

Sursele citate au precizat că joi Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti. Ea a schimbat apoi locul de întâlnire și i-a cerut doctorului să se vadă la sediul unei clinici private din apropierea spitalului.

Oana Zăvoranu a fost “săltată” de polițiști imediat ce a primit banii.

R.D.