0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:11
No menu items!

Oamenii care se vaccinează nu mai primesc vouchere. Premierul interimar anunță că fondurile vor fi suplimentate

spot_img

Bugetul alocat voucherelor pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID s-a terminat, a anunţat, miercuri, premierul demis Florin Cîţu. Acesta urmează să fie suplimentat.

„Am vorbit acum despre acele vouchere pe care le-am introdus pentru cei care se vaccinează. Vreau să vă spun că bugetul cred că este finalizat. Va trebui să luăm încă o Hotărâre de Guvern, prin care să suplimentăm bugetul pentru aceste vouchere. Facem mâine o ședință de Guvern în care să suplimentăm acel buget, mai sunt câteva bugete pe care trebuie să le suplimentăm”, a declarat Florin Cîțu.

Conform regulii stabilite de autorități, de aceste vouchere beneficiază toate persoanele vaccinate cu schemă completă după 31 august. Voucherele, în valoare de 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masa, se dau în 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Beneficiarii pot intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a făcut imunizarea.

                                                                                                                  Adina Silav