14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 6:24
No menu items!

O vânzătoare, care era și însărcinată, aproape decapitată cu o drujbă de presupusul tată al copilului

spot_img

Vânzătoarea, în vârstă de 23 de ani, însărcinată în trei luni, a fost aproape decapitată, potrivit surselor din anchetă. Criminalul, care este tatăl patroanei, a folosit o drujbă în momentul atacului. Familia tinerei sustine că, în trecut, bărbatul ar fi abuzat-o sexual.

Moartea fetei a fost una violentă și a avut loc în doar 9 minute. Bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori cu o armă albă și o drujbă cu care a încercat să o decapiteze.

Un fost angajat al magazinului spune despre criminal că își ieșea din minți când venea vorba de bani. Criminalul o bănuia pe vânzătoare că fură din profit.

Totodată, fata i-ar fi mărturisit în trecut soacrei ei că angajatorul său, bărbatul de 72 de ani, ar fi abuzat-o sexual în garsoniera lui.

Anumite scenarii susțin că există posibilitatea ca bebelușul nenăscut să fi fost al criminalului care este cu 50 de ani mai mare decât tânăra ucisă.

Bărbatul a fost audiat de mai multe ori, dar doar prima dată a dat detalii importante polițiștilor , apoi a tăcut în fața ofițerilor de la Omoruri și nu a vrut să ofere alte detalii.

Ucigașul a spus că nu-i pare rău, iar adevăratul motiv al crimei îl va ști doar el și tânăra moartă.

Amalia C.