5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 0:55
No menu items!

O statuie a cântăreţei Amy Winehouse a fost dezvelită la Londra. VIDEO

spot_img

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani

Amy-Winehouse

O statuie în mărime naturală a cântăreţei britanice Amy Winehouse, care a murit în 2011, a fost dezvelită la Londra, duminică, în ziua în care artista ar fi împlinit 31 de ani.

Sculptura din bronz, care o înfățișează pe artistă cu cocul său supradimensionat şi o floare roşie în păr, a fost dezvelită în Stables Market, pe locul unde în trecut se aflau grajdurile regale din Londra, chiar în centrul pieţei din Camden, un cartier frecventat de artişti, potrivit contactmusic.com.

Este foarte emoţionant să o văd pe Amy imortalizată astfel, dar Scott Eaton (artistul care a realizat statuia, n.r.) a făcut o treabă minunată în redarea lui Amy. E ca şi cum am opri-o într-un moment frumos din timp. Familia Winehouse îi este recunoascătoare lui Scott şi sperăm că fanilor lui Amy le va plăcea statuia“, a spus Mitch Winehouse, tatăl artistei.

Vrem să le amintim tuturor de talentul ei şi că moştenirea lăsată de ea, prin muzica ei şi prin intermediul Fundaţiei Amy Winehouse, va continua să existe. Camden a însemnat mult pentru Amy şi viceversa, iar faptul că acum (statuia n.r.) va sta în centrul acestei zone aglomerate se potriveşte foarte bine“, a mai spus Mitch Winehouse.

http://www.youtube.com/watch?v=yi0HnffkA5U

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei “intoxicaţii cu alcool”.

D.M.