0.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 15:49
No menu items!

O șoferiță a anunțat la 112 că a fost amenințată cu un pistol în trafic. Ce au descoperit polițiștii

spot_img

O femeie de 25 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost amenințată în trafic, pe DN 73 Pitești – Câmpulung, cu un pistol. Polițiștii din Argeș au reușit să identifice autoturismul, în interiorul căruia se aflau trei persoane. Una dintre ele deținea presupusa armă, care s-a dovedit a fi un pistol de jucărie. 

“În ziua 29 decembrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 25 de ani, din Constanța, că, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, ar fi fost amenințată, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers”, transmite IPJ Argeș prin intermediul unui comunicat.

Dispecerul a transmis evenimentul în atenția tuturor structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, descrierea autoturismului fiind comunicată către polițiștii aflați în teren.

În urma comunicării, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, în trafic, autoturismul în cauză, pe str. Depozitelor din Mioveni, circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii.