7.9 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 11:25

O româncă, printre răniții grav în accidentul feroviar din Germania

O femeie de cetățenie română se află printre persoanele rănite în accidentul feroviar din Germania. Starea acesteia este gravă, dar stabilă, a transmis, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit informațiilor primite în cursul acestei zile de către Oficiul consular român din partea reprezentanților poliției locale, printre persoanele accidentate a fost identificată și o femeie de cetățenie română. În prezent, aceasta este internată într-o unitate medicală, starea sa fiind gravă, dar stabilă”, arată reprezentanții MAE.

Consulatul General al României la Munchen a întreprins demersurile specifice pe lângă autoritățile competente locale pentru a verifica dacă în accident au fost afectați cetățeni români.

Consulatul General al României la Munchen este în permanentă legătură cu familia cetățenei române și cu reprezentanții spitalului în care aceasta este internată, fiind pregătit să acorde asistență consulară de specialitate, în limita competențelor legale“, mai arată MAE, citat de Agerpres.

R.D.