O româncă va machia vedetele de la Oscar

Alice Goidea a ajuns la Oscar, după ce a fost recomandată de colaboratoarea sa, Ioana Oancea

alice_goidea

Anul acesta, Alice Goidea se numără printre cei 50 de artişti şi branduri care îi vor răsfăţa pe cei mai importanţi oameni din cinematografie. Deşi lucrează ca make-up artist de numai 3 ani, tânăra în vârstă de 27 de ani, a reuşit să ajungă la cel mai important eveniment din cinematografia mondială, Premiile Academiei Americane de Film.

“Sunt primul român care lucrează ca make-up artist în cadrul evenimentului, am marea onoare să fiu acolo. Scopul meu este să îmi promovez arta, munca mea ca make-up artist în cadrul acestui eveniment şi să delectez persoanele invitate acolo, nominalizaţii la Oscar”, spune Alice Goidea, pentru perfecte.ro.

Alice va merge la un eveniment anterior decernării premiilor, unde vor participa 130 de vedete nominalizate (regizori, producători, actori).

Nu am încă o listă clară, dar din aceste 130 este posibil să vină orice persoană ce se găseşte pe lista nominalizaţilor. Voi avea un model şi voi realiza un machiaj înainte de venirea vedetelor. În momentul în care celebrităţile vin, mă prezint, vorbesc cu fiecare, le voi invita la o şedinţă de make-up (dacă ele doresc acest lucru) şi le voi da cadou prima mea carte de make-up.

Alice Goidea

Tânăra a ajuns la Oscar după ce a fost recomandată de colaboratoarea sa, Ioana Oancea, care a participat anul trecut la premiile Emmy.

Alice a absolvit Facultatea de Farmacie, dar este îndrăgostită de make-up. La Oscar, va avea ocazia să le machieze pe actriţele nominalizate la premiul pentru cel mai bun rol feminin: Reese Witherspoon, Marion Cotillard sau, marea favorită, Julianne Moore.

NICIUN COMENTARIU