22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 13:29
No menu items!

O româncă le îmbracă pe Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones și Halle Berry

spot_img

 YB

Yoana Baraschi este creatoarea unor modele de lux pentru magazine celebre din Statele Unite ca Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus si Bloomingdale’s.

Yoana se poate laudă de asemenea cu faptul că le îmbracă pe unele din cele mai frumoase și celebre femei ale lumii – Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones, Halle Berry, Iman și Sienna Mille, potrivit perfecte.ro.

YB1

„Mi se pare important să ai o direcție și să ai un fel de încredere profesională, să știi că ești bun în meseria ta, să faci orice sacrificii ca să te realizezi în meseria ta”, a dezvăluit Yoana Baraschi la ProTv Internațional.

Ca sursă de inspirație pentru creațiile sale, Yoana spune că lucrează numai cu elemente veritabile care își păstrează frumusețea, indiferent de trecerea anilor.

Ea spune că, în primul rând, familia a influențat-o foarte mult și de aici și educația transformată mai târziu în talent și viziune. Fiica sculptorului Constantin Baraschi care a fost și Rector al Institutului de Arte Plastice din Capitală a povestit că atunci „când vii dintr-o familie cum am venit eu, totul îți trece prin ochi și dezvolți o cultură vizuală foarte importantă, de când eram copil aveam acest bagaj cultural vizual”.

Yoana a plecat din România în 1978, dupa dispariția părinților săi, prima oprire fiind la Paris, însă viața a împins-o mai departe spre America. A ajuns în New York în 1983 și primul job a fost într-un studio de textile. În 2002, Yoana și-a creat și și-a vândut prima colecție, iar de atunci rochiile sale sunt foarte bine cotate.

 

C.A.