28.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 16:26
No menu items!

O profesoară din Botoșani,“lecții” anti-vaccin:”Ajungeți legume peste doi ani”

spot_img

Situație incredibilă la o școală din Botoșani. O profesoară de muzică a fost înregistrată când le spune elevilorcei care se vaccinează anti-COVID-19 sunt cobai și ajung legume în câțiva ani.

Doina Amarandei, profesoară de muzică în mai multe școli din județul Botoșani, a fost înregistrată în ore în timp ce le ținea elevilor, de 13 ani, predici anti-vaccin.

În înregistrările realizate cu telefonul, pe sub bancă, se observă cum profesoara stă la catedră fără mască de protecție. Ulterior, pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, le-a spus profesoara copiilor.

Amarandei le-a explicat elevilor săi și că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc.

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, a adăugat profesoara.

Inițial, înregistrările au circulat în grupurile private ale copiilor, altele au ajuns și la părinți, care au anunțat atât conducerea liceului, cât și pe cea a Inspectoratului Școlar Botoșani.

SURSA FOTO:botosaneanul.ro    

                                                                                                              Adina Silav