12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 0:38

O polițistă de la Direcția Generală Anticorupție a fost găsită moartă în stradă. Ar fi căzut de de la mare înălțime

spot_img

Poliţista este din București și a fost găsită fără suflare lângă blocul în care locuiește, în Sectorul 3. Avea 51 de ani și lucra de circa 8 ani în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie. Polițista s-ar fi aruncat în gol de la etaj.

”În această dimineață, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, arată Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse din anchetă, femeia ar fi recurs la un gest sinucigaș, în locuința sa s-ar fi găsit un bilet de adio în care îşi motiveze decizia de a-şi lua viaţa.

Poliţista locuia singură, nu era căsătorită și nu avea copii. Mai avea puțin până la pensionare, însă, a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul 9, îmbrăcată în haine de casă.

Trupul ei neînsufleţit a fost transportat la morgă.