O poliţistă băută a intrat cu maşina într-un chioşc și a rănit-o pe vânzătoare

Paula Monica Gogu, poliţistă la Serviciul Economic în cadrul IPJ Vrancea, s-a ales cu dosar penal

masina_politie_SZ

O poliţistă de la Serviciul Economic al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea, aflată sub influenţa alcoolului, a intrat, vineri dimineaţă, cu o maşină de teren în care se mai aflau doi poliţişti, într-un chioşc din Focşani, distrugându-l în totalitate şi rănind-o pe vânzătoare. Imediat după accident poliţista a părăsit zona.

Vineri dimineaţă, poliţiştii rutieri din Focşani au fost sesizaţi că la ora 4:25, pe Bulevardul Unirii, din Focşani, un autoturism marca BMW X5 a intrat cu viteză într-un chioşc în care se afla vânzătoarea. Femeia a fost rănită şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă “Sfântu Pantelimon” din municipiu, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că maşina era condusă de o tânără de 26 de ani, din Odobeşti, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care imediat după accident a părăsit zona unde a avut loc accidentul, fiind identificată ulterior.

Paula Monica Gogu, poliţistă la Serviciul Economic în cadrul IPJ Vrancea, se afla la volanul autoturismului BMW X5 al unui coleg de-al ei, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un chioşc de pe bulevardul Unirii din Focșani.

Vânzătoarea care se afla în chioşc în acel moment a fost rănită, dar a reușit să iasă din chioșc înainte ca acesta sa fie distrus în totalitate de maşina condusă de poliţistă, potrivit martorilor acccidentului, care susţin că poliţista şi colegii săi cu care se afla în maşină, Cornel Vizitiu şi Costel Badiu, au plecat de la locul accidentului fără să-şi anunţe ceilalţi colegi despre incident.

După mai bine de o oră, poliţista a mers la sediul Poliţiei şi a fost recunoscută de către taximetriştii care se aflau în staţie la momentul accidentului, ulterior ea recunoscând comiterea faptei.

În această dimineaţă, la ora 4.25, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi că pe Bulevardul Unirii, din municipiul Focşani, s-a produs un eveniment rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că o tânără de 26 de ani, din Odobeşti, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un chioşc aflat pe trotuar. Persoana care se afla în interiorul acestuia a fost rănită. Iniţial, conducătoarea auto a părăsit locul accidentului, fiind identificată ulterior de către poliţişti. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest şi a rezultat o alcoolemie de 0,56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat (1, 12 la mie în sânge – n.r.). Totodată, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

inspector principal Bogdan Toader
purtător de cuvânt, IPJ Vrancea

Mai multe persoane care au văzut-o pe poliţistă în trafic au spus că înainte de a se urca la volan ea ar fi băut la un bar din Focşani, apoi ar fi plecat cu maşina şi ar fi făcut slalom pe Bulevardul Unirii până să ajungă în zona în care a avut loc accidentul.

“Am înţeles de la martori că venea cu 150 de km/h, a vrut să evite denivelările, a pierdut controlul şi a intrat aici. Sora mea este rău, vă daţi seama. A înghesuit-o aici, în fiarele acestea. În maşină s-a găsit o sticlă de vin, şampanie, ce-o fi fost, era băută mai bine de jumătate. Ea era beată”, a declarat pentru MEDIAFAX Vasilică Halici, fratele femeii rănite, aflată în chioşcul distrus de maşina condusă de poliţistă.

NICIUN COMENTARIU