7.9 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 11:07

O petrecere privată de 8 Martie, amendată cu peste 6000 de lei. Polițiștii au descins după ce au văzut imaginile pe Facebook

Mai multe doamne și domnișoare din Cluj nu au vrut să renunțe la tradiționala petrecere de 8 Martie și s-au adunat la o petrecere care a durat mai multe ore. Un coleg de partid le-a deconspirat fără să vrea, publicând imaginile pe Facebook. Așa au ajuns la petrecere și polițiștii, potrivit stiridecluj.ro

O fostă consilieră locală PSD a organizat petrecerea de Ziua Internațională a Femeii în comuna Beliș din județul Cluj. Fără mască și fără pic de distanțare socială, participanții la petrecere par că au uitat complet de pandemie.

Imaginile cu petrecerea au fost postate pe Facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș.
Șeful organizației de tineret din comună a postat imagini pe pagina sa de Facebook, dar le-a șters după ce au fost preluate de presă, notează Digi24.

Așa au aflat și polițiștii care au descins la locul petrecerii. La ora sosirii agenților, cei mai mulți dintre petrecăreți plecaseră acasă. În local, mai erau cinci participanți care au fost amendați, în total, cu 6250 de lei.