9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 21:05

O petrecere de 9.000 de lei. Doar amenda

spot_img

Poliția din Brăila a amendat trei bărbați care cosumau alcool şi ascultau muzică în parcarea unui bloc, în noaptea de marți spre miercuri. Petrecăreții au fost descoperiți după ce au postat pe Facebook imagini de la petrecerea stradală.

Cei trei petrecăreţi, cu vârste cuprinse între 31 de ani şi 37 de ani, au făcut mai multe filme pe care le-au postat pe reţelele de socializare. Poliţiştii i-au găsit în stare de ebrietate și i-au amendat pentru tulburarea ordinii publice şi pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

„Azi-noapte, la ora 23:15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în mediul online a fost postat un clip video ce conţinea imagini de natură a tulbura liniştea şi ordinea publică. Poliţiştii i-au identificat, pe bulevardul Dorobanţilor, pe trei brăileni, cu vârstele cuprinse între 31 şi 37 de ani, care ascultau muzică în parcarea unui bloc, aceştia aflându-se în stare de ebrietate. Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 1000 de lei fiecare, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, totodată, fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare şi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020”, au anunţat reprezentanţii Poliția Brăila.