17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 13:22
No menu items!

O nouă răpire în Caracal, chiar din locul de unde Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu

spot_img

Polițiștii au intrat în alertă după ce la 112 a fost anunțat că o femeie a fost răpită de pe strada, din comuna Dobrosloveni. Polițitii au acționat rapid de data aceasta. Au aflat că este vorba despre o femeie de 31 de ani care a fost luată de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină. Este vorba de un bărbat, fost iubit al femeii.

A fost mobilizat un număr impresionanat de polițiști care au reușit să intercepteze mașina, iar în scurt timp femeia a fost salvată din mâinile bărbatului.

„Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.

În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, anunță Poliția într-un comunicat de presă.

În urmă cu mai bine de doi, Alexandra Măceșanu a dispărut din localitatea Dobrosloveni după ce a fost luată cu mașina de Gheorghe Dincă. Acesta se află încarcerat și își așteaptă sentința.

                                                                                             Cora Dumitrescu