14.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 8:33
No menu items!

O nouă talhărie comisă la Aeroportul Otopeni

spot_img

Doi bărbaţi din Prahova au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, după ce ar fi tâlhărit o persoană în zona aeroportului Otopeni, în urma cercetărilor rezultând că victimei i-a fost furată suma de 500 de euro, conform informațiilor de la Poliţia Română.

Sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, un tânăr a fost luat pe sus chiar de la Terminalul „Sosiri” de doi indivizi şi băgat cu forţa într-o maşină.

Păgubitul abia aterizase cu o cursă aeriană sosită din Irlanda. Cei doi suspecți au spus că sunt poliţişti şi l-au dus în parcarea de lângă aeroport. Unul dintre ei avea chiar o geacă cu însemne specifice poliţiştilor însă nimănui nu-i venea să creadă că ar fi, cu adevărat, un poliţist.

Din primele informații obținute, reiese că, în parcare, între cei trei a avut loc o ceartă, iar cei doi suspecți i-au luat celui de-al treilea,  proaspăt revenit în țară din Irlanda, 500 de euro și au plecat cu o mașină.

În jurul orei 21.00, Biroul de Poliţie Transporturi Aeriene din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi a fost sesizat cu privire la o tâlhărie comisă în zona Aeroportului Henri Coandă.

La scurt timp, autoritățile aeroportuare i-au identificat şi reţinut pe principalii suspecţi, M. Gheorghe, de 33 de ani şi A. Vasile, de 30 de ani, ambii din localitatea Cocorăştii Mislii, judeţul Prahova, unul fiind polițist local, iar celălalt un cunoscut recidivist în zonă.

Faţă de cei în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în arestul Secţiei 15 Poliţie.

Cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.