10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 14:37
No menu items!

O nouă șansă pentru Chris Brown. Regimul de libertate condiţionată a fost revocat

spot_img

 Chris Brown

Regimul de libertate condiţionată impus cântăreţului R&B Chris Brown a fost revocat, luni, de un judecător din Los Angeles, după ce acesta a agresat un bărbat în luna octombrie, însă artistul nu a fost arestat, datorită bunei purtări în centrul de reabilitare unde a fost internat, potrivit Reuters.

Regimul de libertate condiţionată al lui Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost revocat de judecătorul James R. Brandlin, de la Biroul districtual din Los Angeles, în timpul audierilor legate de acuzaţiile de agresare, pe 27 octombrie, în Washington, a unui bărbat care a fost lovit cu pumnul de cântăreţ, după ce victima a vrut să facă o fotografie cu acesta.

În luna noiembrie, Chris Brown a primit un ordin judecătoresc de a se interna timp de 90 de zile într-o clinică, unde trebuie să urmeze un tratament de dezintoxicare pentru dependenţa de droguri şi un program de control al acceselor de furie.

Cântăreţul a fost eliberat luni fără cauţiune, iar judecătorul James R. Brandlin a considerat că acesta “s-a descurcat bine” în cadrul programului. În timpul audierilor din 16 decembrie, Chris Brown a primit ordin să se abţină de la consumul de marijuana, iar pe 10 februarie va avea loc următoarea înfăţişare la tribunalul din Los Angeles.

C.A.