4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 17:48
No menu items!

O macara, montată în zona Univeristate, s-a prăbușit peste o mașină în mers. Șoferul este în stare gravă

spot_img

Incident deosebit de grav petrecut sâmbătăt dimineațaîn Capitală, în zona Universitate. 

O macara de mare tonaj folosită pentru o lucrare de demolare s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers. Autoturismul a fost grav avariat și până la sosirea echipajului medical doi pasageri au fost extrași din autoturism de trecători. Șoferul  a fost găsit de medicii sosiți la fața locului în stare de inconștiență, fiind preluat de și transportat la spital. 

“Este vorba de o componentă a unei macarale care a căzut pe o maşină care se afla în trafic. Este vorba de patru persoane rănite, trei uşor şi una care este în stare gravă,

care a fost descarcerată de echipele de pompieri şi SMURD şi a necesitat intubaţia

şi va fi transportată către unul dintre spitalele de urgenţă. Este o singură persoană care este în stare gravă şi trei care nu sunt în stare gravă”, a spus Raed Arafat.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat că Inspectoratul de Stat în Construcţii va trebui să stabilească motivele care au dus la acest accident.

“Cei de la Inspectoratul de Stat în Construcţii trebuie să spună de ce a căzut această macara. Autorizaţia de demolare există, este emisă de Primăria Capitalei, deci din punct de vedere legal avea toate hârtiile. Cei de la Inspectoratul de Stat în Construcţii vor putea să ne spună mai multe în legătură cu dezechilibrarea macaralei. Şi vă daţi seama că nu pot să spună acest lucru pe loc”, a precizat el, pentru Agerpres.