4.4 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 13:35
No menu items!

O judecătoare de la Tribunalul București îi dă un mesaj dur lui Klaus Iohannis

spot_img

O judecătoare de la Tribunalul București transmite un mesaj foarte dur la adresa președintelui Klaus Iohannis care dă semne că nu vrea să respecte decizi CCR de revocare a Laurei Codruța Kovesi.

Șefa Secţiei a VI-a civilă a Tribunalului Bucureşti, judecătoarea Mădălina Afrăsinie, avertizează, într-un mesaj postat pe contul de Facebook, că nerespectarea deciziilor Curţii Constituţionale aduce statul în pragul disoluţiei. „Democraţia moare”, a scris judecătoarea.

Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor. Scrie în Constituţie! Începând de azi, putem pune lacătul pe instituţii şi să plecăm acasă! Shhhh…Linişte! Democraţia a murit!

Într-un alt mesaj, pe Facebook, magistratul a explicat că democraţia moare ori de câte ori deciziile CCR şi hotărârile judecătoreşti nu sunt respectate, ori de câte ori activitatea magistraţilor este supravegheată prin protocoale secrete, cu referire la cele încheiate de instituţii din sistemul judiciar cu SRI, şi ori de câte ori o persoană alege să tacă fiindu-i teamă de ce ar putea păţi în caz contrar.

În loc de concluzii:

Ori de câte ori deciziile CCR sau hotărârile judecătoreşti, definitive, nu sunt respectate, aplicate, democraţia moare!

Ori de câte ori au fost/sunt adoptate hotărâri clasificate prin care au fost măcelărite drepturile şi libertăţile cetăţenilor, democraţia moare!

Ori de câte ori activitatea noastră a fost/este ‘supravegheata’ prin încheierea de protocoale clasificate, democraţia moare!

Ori de câte ori noi alegem să păstrăm tăcerea, fiindu-ne teamă de ceea ce ni se poate întâmpla, democraţia moare!

Dacă suntem cinstiţi cu noi, putem spune că, de peste 10 ani, noi suntem nişte morţi vii!

PS hai cu înjurăturile, tovarăşi!

Lumea multă, oameni din ce în ce mai puţini”.

Andrei Tudor