10.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 18:32

O îmbrățișare cu gust la “Hug in a mug”, în centrul Capitalei / FOTO

spot_img

“Hug in a mug” este mai mult decât o simplă cafenea, așa cum și-ar imagina cei care cunosc deja celebrul concept american adoptat până și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Situată pe Bulevardul Schitu Măgureanu, în imediata vecinătate a Teatrului Bulandra și la doar câțiva pași de centrul vechi al Bucureștiului, cafeneaua “Hug in a mug” este locul perfect în care te poți retrage cu prietenii după o plimbare prin Cișmigiu. Și nu doar pentru a savura o cafea, un ceai sau o ciocolată caldă, prețioase mai ales în aceste zile friguroase de noiembrie.

Hug in a mug” nu se rezumă la o simplă “îmbrățișare într-o cană”, ci îți garantează și un prânz perfect.

O privire aruncată în grabă pe meniu, te-ar face să crezi că acesta este extrem de simplu, însă, dacă te uiți cu atenție, realizezi că, garantat, îți poți aduce cu tine cei mai pretențioși și mofturoși colegi sau parteneri de afaceri.

Aromele ingredientelor naturale, regăsite și în maioneza de casă folosită de chef-ul localului, sunt îmbinate, într-un altfel de burger, cu “ierburi de provence” și carpaccio de trufe negre. Iar, în cazul în care nu te împaci cu aripioarele picante și coastele de porc însoțite de un sos “iuteeeeeee”, nu greșești dacă alegi piept de curcan în fulgi de porumb, alături de o salată Hug, în care sosul de anchoa “îmbrățișează” roșiile de grădină și ceapa de Buzău.

bbq_hug

Evident, înainte de a te delecta cu aceste bunătăți garantate de Hug, este obligatoriu să savurezi supa zilei, cu atât mai mult acum, când temperatura de afară se apropie de zero grade Celsius.

Și, pentru că este convinsă că totul trebuie făcut bine (așa cum a spus Martin Luther King), echipa de la “Hug in a mug” așteaptă cu nerăbdare “să vă lingeți pe degete”.