9.9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022 - 4:40
No menu items!

O icoană cu Sfânta Maria a rămas aproape intactă după un incendiu care a distrus casa unei bătrâne

spot_img

Un incendiu a distrus complet casa unei bătrâne din comuna Albești, județul Botoșani. Pompierilor însă nu le-a venit să creadă când printre obiectele distruse de foc din casă, au găsit o icoană cu Sfânta Maria, aproape intactă.

ISU Botoşani a precizat că icoana a fost găsită de pompieri după ce au stins incendiul de la locuinţa unei bătrâne în vârstă de 87 de ani.

„O icoană cu Sfânta Fecioara Maria şi Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depăşite şi să sperăm că bunica Elena din satul Coştiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuşi să depăşească acest moment dificil”, au transmis reprezentanţii ISU Botoșani, pe pagina lor de Facebook.

Casa bătrânei din localitatea Coştiugeni a fost distrusă complet în urma unui incendiului. Cel mai probabil, focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă, femeia nefiind în locuință în momentul declanşării incendiului. Alarma a fost dată de un nepot, care locuieşte în aceeaşi gospodărie și care a anunțat pompierii.

Foto: Facebook ISU Botoșani

E. Stan