3 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 15:35
No menu items!

O fetiţă de opt ani a murit lovită de un camion după ce a coborât din microbuzul şcolar

spot_img

Fetiţa ar fi fost lovită în momentul în care a încercat să traverseze şoseaua printr-un loc nepermis

ambulanta

O fetiţă de opt ani din comuna buzoiană Glodeanu Siliştea, care se întorcea acasă de la şcoală, a murit, vineri la prânz, după ce a fost lovită de un camion imediat ce a coborât din microbuzul şcolar, incidentul petrecându-se sub ochii mai multor copii, potrivit Antena 3.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu, accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean 102 H, în dreptul localităţii Cotorca, din comuna Glodeanu Siliştea, judeţul Buzău.

Potrivit sursei citate, fetiţa ar fi fost lovită de un cap tractor cu semiremorcă, ce era condus de un bărbat de 39 de ani, din Buzău, în momentul în care copilul ar fi încercat să traverseze şoseaua printr-un loc nepermis.

Primele date arată că fetiţa care se întorcea de la şcoală ar fi coborât din microbuzul şcolar împreună cu mai mulţi colegi şi ar fi încercat să traverseze drumul, moment în care a fost acroşată de camion.

Trupul fetiţei de opt ani a fost prins sub autovehicul, copilul murind pe loc, fără ca medicii de la Ambulanţă să mai poată interveni.

Imediat după tragedie, şoferul microbuzului a declarat că nu ar fi observat cum a fost lovită fetiţa, ci doar a auzit un zgomot puternic de frână, ulterior dându-şi seama că un copil din grupul de elevi care coborâse din microbuzul şcolii fusese accidentat.

D.M.