7.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 16:14
No menu items!

O femeie și fiul său de 17 ani, răniți într-un accident rutier pe DN7

spot_img

O femeie de 46 de ani din Vâlcea şi fiul acesteia, în vârstă de 17 ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor Sibiu, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în afara localităţii Boiţa. Traficul în zonă a fost restricţionat.

Potrivit Poliției Județului Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 249, în afara localităţii Boiţa, judeţul Sibiu.

Au fost implicate două autoturisme, care circulau din sensuri opuse şi care s-au ciocnit frontal.

Cele două maşini erau conduse de un bărbat de 46 de ani, din Argeş, care se deplasa spre Vâlcea şi o femeie de 46 de ani din Vâlcea, care se deplasa spre Sibiu.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean au anunţat că femeia a suferit un traumatism toracic şi abdominal, fiind transportată la UPU Sibiu, relatează News.ro. 

Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un adolescent de 17 ani, fiul femeii, conştient, cu escoriaţii şi politraumatisme. Din cauza accidentului, circulaţia a fost restricţionată, traficul desfăşurându-se pe un singur sens, alternativ.

Politiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile in care s-a produs accidentul rutier.

R. Dan