3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 8:22
No menu items!

O femeie s-a căsătorit cu o roată dintr-un parc de distracții – VIDEO

spot_img

Linda Ducharm

Linda Ducharm din Statele susține că s-a îndrăgostit nebunește de o roată uriașă dintr-un parc de distracții din Florida, cu care s-a căsătorit anul trecut, iar acum și-a reînnoit jurămintele.

„M-am căsătorit cu Bruce în iulie a anului trecut. Am vrut să le arăt tuturor că dragostea mea pentru el este necondiționată“, spune Linda Ducharme, adăugând că „Bruce este viața mea. Mă gândesc la el în mod constant. Pur și simplu simt că totul este în regulă atunci când sunt cu Bruce”.

Linda Ducharme este îndrăgostită iremediabil de roata sa: “Am un sentiment  pe care nu pot să îl explic. Inima îmi bătea cu putere când m-am urcat pentru prima oară pe platformă. Am fost fascinată de această roată”.

http://www.youtube.com/watch?v=mY64l69DNQA

Linda pretinde că are o viață normală alături de roata gigantică Bruce, de a cărei restaurare se ocupă de ceva vreme.

„Stătea acolo singur, mâncat de rugină, pradă hoților de fiare vechi. Toate cricurile lipseau. Stătea pe burtă și… nu era o imagine prea plăcută. Dar era încă Bruce“, spune mireasa.

Femeia, care acum se simte împlinită, a afirmat că a avut și relații intime cu Bruce, pe care nu o să-l mai părăsească niciodată.

“Eram complet singură. Nici nu mă simțeam bine. Simțeam că mor în interior. Am condus trei mii de kilometri ca să îl vad. I-am adus pizza. S-a bucurat când m-a revăzut. Am avut momente intime împreună. Am vrut să îi arăt că dedicarea mea față de el este necondiționată. Ne purtam ca un soț cu o soție. O să fie restaurat acum, ca să fie sănătos ca în prima zi. Vreau să îmi petrec următorii ani alături de Bruce. Vreau să îl fac să funcționeze din nou. Să stea mândru și să strălucească. Vreau să îmi petrec viața alaturi de el. Să îmbătrânim împreună”, a declarat Linda Ducharme.

Ceremonia a fost filmată de un post TV american care a mai transmis în trecut căsătoria unui bărbat cu un copac, dar și pe a unuia care a luat de soție o pernă.

C.A.