8.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 5:07

O femeie rănită în timpul furtunii de joi, din Capitală, a murit

spot_img

O femeie rănită grav în timpul furtunii care a afectat joi Capitala a murit, vineri, la Spitalul Sf. Pantelimon, din Capitală.

Femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost lovită de o schelă doborâtă de vânt în intersecția bulevardelor Baba Novac și Mihai Bravu, din sectorul 3 al Bucureștiului. Imediat după incident, bătrâna  – care a suferit multiple traumatisme – a fost transportată, în comă, la Spitalul Sf. Pantelimon.

Potrivit medicilor, starea femeii s-a agravat, iar vineri după-amiază aceasta a încetat din viață.

O furtună puternică a afectat joi după-amiază Capitala, mai multe persoane fiind rănite.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a anunţat, joi după-amiază, că în urma prăbuşirii unui cort din zona străzii Baba Novac, în care era organizat un târg de haine, au fost rănite patru persoane. Una dintre acestea a fost internată în comă la Spitalul “Sfântul Pantelimon”.

Oficiali ai Poliţiei Capitalei au anunțat vineri că poliţiştii Secţiei 12 cercetează un accident de muncă, deoarece una dintre victime era angajată a unei societăţi comerciale care avea stand la târgul respectiv.

“Cortul a fost amplasat pe un teren privat, de către o firmă privată. Societatea SC Amplus Internaţional LTD SRL a obţinut avizul de urbanism în data de 18 februarie 2013, cu valabilitate până în 24 iunie 2013, societatea având şi autorizaţie de funcţionare”, au precizat, la rândul lor, reprezentanții Primăriei Sectorului 3.

R.D.