14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 13:10

FOTO O femeie gravidă care era împreună cu doi copii a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni

spot_img

O tânără de 26 de ani a fost lovită din plin de un șofer neatent pe o trecere de pietoni din Arad. Femeia era împreună cu ceilalți doi micuți ai săi în momentul în care s-a petrecut accidentul. Oamenii legi au luat deja măsuri și au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

Femeia traversa strada regulamentar împreună cu ceilalți doi copii când un șofer grăbit i-a luat în plin. Femeia a ajuns cu răni grave la spital. Din fericire medicii au reușit să o stabilizeze și viața ei nu este în pericol. Accidentul a avut loc în jurul orei 19 şi 30 de minute.

Imadiat după impact, copiii au reușit să se ridice, dar femeia a rămas întinsă pe asflat. Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor.

Fetița în vârstă de trei ani a femeii s-a ales cu politraumatisme, în timp ce băiatul de doi ani este în stare de șoc.

„Astăzi, în jurul orei 19.30 am fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Condurașilor din municipiul Arad a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bărbat de 31 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism pe strada Condurașilor spre strada Clujului, ar fi accidentat o femeie de 26 de ani care se afla pe trecerea de pietoni împreună cu cei doi copii minori.”, potrivit comunicatului Poliției.

Şoferul a fost testat pentru alcool, însă rezultatul a ieşit negativ. El este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

C.D.