16.7 C
București
luni, 29 mai 2023 - 5:37
No menu items!

O femeie din Bihor a plătit un asasin ca să îi omoare iubitul. Trupul bărbatului, găsit la aproape 4 luni de la crimă

spot_img

Un bihorean a fost asasinat la comanda iubitei sale. Bărbatul a dispărut în luna decembrie a anului trecut, însă abia acum anchetatori au descoperit planul diabolic al femeii. 

Istvan Venkli avea 45 de ani atunci când a fost omorât. El locuia în comuna Şimian din judeţul Bihor şi a dispărut în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2021, atunci când a fost văzut pentru ultima dată de iubita sa. De altfel, femeia a fost cea care l-a raportat ca dispărut la Poliţie, potrivit Antena 3.

Noaptea trecută, la aproape patru luni de la dispariţie, bărbatul fost găsit mort.

Anchetatorii au descoperit că acesta a fost omorât, pe trup fiind găsite mai multe lovituri. Iubita sa, fiind ultima persoană care l-a văzut în viaţă, a devenit suspect, iar în urma audierilor aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Poliţiştii şi procurorii au aflat că bărbatul a fost asasinat la comandă pentru suma de 40.000 de lei. Banii au fost plătiţi chiar de iubita bărbatului, care avea deja o relaţie cu o altă femeie. Cele două femei au fost cele care au pus la cale planul pentru a scăpa de Istvan Venkli şi au găsit chiar şi un asasin plătit care a şi comis crima.

„În baza înţelegerii dintre cei trei, în seara zilei de 18.12.2021, în jurul orei 22:00, R. A. l-a ademenit pe V. I. pe un drum lăturalnic al drumului ce duce spre vama Valea lui Mihiai, în apropierea localităţii Bărantău, unde N. I. i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu un topor, după care cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, provovându-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

După acestea R. A. şi N. I. au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei R. A., pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul.

Cei trei suspecți au fost reținuți”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

                                                                                                                   Adina Silav

SURSA FOTO: Antena 3