34.7 C
București
duminică, 1 august 2021 - 14:22

O femeie cu trei copii, lovită în cap de hoțul pe care a vrut să îl oprească. Oamenii și un agent de pază s-au uitat

spot_img

Incidentul a avut loc în cel mai amre mall din Timișoara. O femeie care era însoțită de trei fetițe a fost alarmată de strigătele unei femei. A observat un bărbat care fugea cu o poșetă în mână. Pentru că a trecut pe lână ea, femeia, de una singură a încercat să îl oprească. a fost izbită în cap și s-a prăbușit pe scări împreună cu fetița pe care o ținea de mână. Întâmplarea a avut loc chiar în fața unui mare magazin, de ujnde agentul de pază a privit ca la spectacol. Nici oamenii din jur nu au intervenit, scrie Adevărul.

Femeia care a trăit întâmplarea se numește Raluca Creangă și este din Timișoara. Ea a relatat în detaliu tot ce s-a întâmplat într-o postare pe facebook.

Timişoreanca susţine că în timp ce era lovită, agentul de pază din incinta centrului comercial nu a schiţat niciun gest să-l prindă pe hoţ, dar nici trecătorii nu au fost mai săritori.

“M-a lovit, m-am rostogolit pe scări împreună cu fetița”

”Ce fel de oameni am devenit? Am fost la Iulius Mall Timişoara însoţită de fetiţele mele de 5 ani, 11 ani şi finuţa mea de 10 ani să facem cumpărături <în siguranţă>. După ce am terminat cumpărăturile am pornit spre ieşire, coborând pe scările rulante, fiind aproape ora închiderii.

Cum coboram, am văzut în capul scărilor un copil de circa 16 ani coborând în fugă scările şi venind spre mine şi cei trei copii iar în urma lui o doamna striga.

Normal, zic eu, am acţionat şi m-am pus în fata lui spunându-i să se oprească, moment în care el, având şi avantajul de a se afla mai sus şi eu mai jos, m-a lovit cu picioarele în cap. Am căzut şi m-am rostogolit pe scări, atât eu, cât şi fetiţa mea cea mică”, a povestit Raluca Creangă.

La înteaga scenă a asistat agentul de pază de la un magazin, dar și alți zeci de oameni

”Toată scena s-a petrecut în faţa unui agent de pază, aflat în faţa magazinului Zara, care nu a schiţat măcar un gest de a-l prinde pe hot/atacator.

Poate vă întrebaţi de ce am intervenit, ce vă pot spune e că, consider normal să luam atitudine şi aş face-o din nou. Problema mea este că mă deranjează teribil că acest atac s-a întâmplat în incinta unui centru comercial, unde există agenţi de pază şi nu pe o alee întunecată şi totuşi nimeni nu a luat atitudine.

Totodată, mă deranjează şi faptul că în Mall mai erau şi alte persoane prezente, inclusiv bărbaţi care nu au schiţat niciun gest de a ajuta o femeie cu trei copii care este lovită. Mă adresez acelor care au fost martori la scenă şi le pot spune că în situaţia mea putea să fie mama lor, sora lor sau poate fiica lor!

Ruşine să vă fie! Ruşine să fie şi agenţilor de pază care sunt plătiţi să intervină în astfel de cazuri, dar nu îşi fac treaba! Ruşine că nu mai sunteţi oameni, nu mai aveţi conştiinţă, aţi devenit animale! Ruşine că aşa vă creşteţi şi vă educaţi copii, să nu intervină, să nu se bage, dacă nu e treaba lor!”, a mai povestit timişoreanca.