34.7 C
București
duminică, 1 august 2021 - 14:31

O femeie a fost înjunghiată mortal de iubit în Capitală. Ucigașul este căutat de polițiști

spot_img

Tragedie în Capitală. O femeie a fost înjunghiată mortal, marți, într-un apartament din sectorul 6, de iubitul ei. Criminalul este căutat de polițiști.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, prezenta multiple plăgi în zona toracelui și la nivelul capului. Aceasta se afla în stop cardiorespirator când au sosit medicii la fața locului, care au încercat în zadar să o resusciteze. Potrivit polițiștilor, atacul a avut loc pe strada Dreptății, chiar la domiciliul celor doi, iar în casă s-ar fi aflat și un minor.

Agresorul, care este concubinul femeii, este căutat acum de polițiști.

“Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor,” a transmis Poliția Capitalei.

SURSA FOTO: Antena 3