13.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021 - 11:29

O fată de 14 ani a fost violată, bătută și filmată

spot_img

O minoră în vârstă de 14 ani a fost violată de şapte tineri, în comuna Roata de Jos din județul Giurgiu. Unul dintre ei a filmat agresiunea, apoi a mers prin comună şi s-a „lăudat” cu abuzul pe care l-au comis. Şase dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism,  apoi au fost eliberați. Ei au interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de de 30 zile.

În cursul zilei de sâmbătă, la postul de poliţie comunal Roata de Jos s-a prezentat o minoră de 14 ani, din aceeaşi localitate, care a adus la cunoştinţa poliţiştilor că în seara zilei de 3 ianuarie, când se afla la locuinţa unui prieten, a fost obligată, prin violenţă, să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane.

Minora a recunoscut că a mers de bună voie la locuinţa unui tânăr pe care îl cunoștea. Acesta i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi prieteni de-ai lui. Ulterior, tânăra s-a opus. Trei dintre aceştia au legat-o, au lovit-o şi au violat-o.

Unul dintre cei şapte agresori are 14 ani şi este singurul care nu a fost reţinut. Agresorii au vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani. Violul a avut loc în casa prietenului fetei, care are 17 ani.

D.M.