17.6 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 17:28

VIDEO O explozie produsă într-un apartament a dus la o descoprire macabră: un cadavru în descompunere

spot_img

Explozia a avut loc vineri după-amiază într-un bloc din cartierul Ștei din Oradea. Zece apartamente au fost afectate de suflul exploziei. Pompierii au verificat locuință cu locuință, iar într-una au descoperit un cadavru în descompunere. A fost demarată o anchetă.

Explozia s-a produs la etajul patru al blocului, iar pompierii militari sosiţi la faţa locului au găsit o persoană rănită, iar într-un alt apartament un cadavru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, explozia a fost anunţată la ora 17.15 şi s-a produs într-o locuinţă situată la etajul 4 al unui bloc de garsoniere din cauza unei butelii de gaz. “Explozia nu a fost urmată de incendiu însă suflul a afectat 10 locuinţe din bloc”, a declarat Camelia Roșca pentru ebihoreanul.ro.

În urma exploziei o persoană a fost rănită. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 ani care a suferit arsuri la membrele superioare şi căile respiratorii. “Acestuia i s-a acordat primul ajutor de către paramedici şi a fost predat echipajului medical din elicopterul SMURD, care îl va transporta la Oradea”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Alte două persoane au suferit atacuri de panică şi au fost transportate la Spitalul din Ştei.

La verificarea locuințelor, într-unul din apartamente a fost găsit un cadavru în stare avansată de descompunere. În acest caz a fost demarată o anchetă pentru a stabili cauza morții.