7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 2:33
No menu items!

O clujeancă reprezintă România la Miss Asia Pacific World 2014

spot_img

Iulia_Monica_Dumitrescu

Clujeanca Iulia Monica Dumitrescu a fost aleasă să reprezinte România la Miss Asia Pacific World 2014, care va avea loc la sfârșitul lunii mai în Coreea de Sud.

Tânăra de 21 de ani, 1,72 metri înălțime și cu dimensiuni de 88-61-90, a câștigat selecția națională în urma unui concurs care a avut loc marți și va reprezenta România în Coreea de Sud, în perioada 18 mai și 1 iunie, unde va înfrunta 70 de rivale, informează Miss Asia Pacific World România 2014, într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Iuliei Dumitrescu.

În 2012, tânăra a reprezentant România și la Miss Earth, în Filipine. Pe atunci, Iulia spunea că este greu să concureze cu reprezentantele unor țări puternice:

„Recunoaşterea României la nivel mondial este cel mai dificil aspect. În momentul în care ajungi acolo, cu puteri economice ca Rusia, SUA, este greu să răzbaţi. Atunci, luminile sunt îndreptate mai mult spre fetele din ţările latine, ele se remarcă prin faptul că sunt foarte pregătite şi adaptabile în orice situaţie”.

Iulia vorbește fluent cinci limbi străine – engleza, germana, spaniola, italiana și maghiara. Este pasionată de modeling și detine o afacere în acest domeniu în Cluj Napoca. Ea este studentă în anul trei la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș Bolyai.

C.A.