10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 8:04

O casă a sărit în aer la Cluj. O femeie a murit, iar soţul ei a fost rănit UPDATE

spot_img

pompieri_incendiu

  • UPDATE

Femeia prinsă sub dărâmături în urma exploziei care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, la casa în care locuia, din comuna Izvoru Crişului, judeţul Cluj, a fost găsită moartă, rănile pe care le-a suferit fiindu-i fatale.

Primarul comunei Izvoru Crişului, Antal Ioan, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că soţul femeii, rănit în explozie, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca.

Bătrânul rănit în explozia casei a fost dus la UPU, pentru îngrijiri medicale, dar soţia sa a decedat, fiind prinsă sub dărâmături, şi a suferit răni astfel încât nu a mai putut fi salvată. Avea 58 de ani. Soţul ei ne-a supus că aceasta se afla în bucătăria casei şi a vrut să aprindă focul la aragaz de la o butelie de gaz. Se pare că de la butelia de gaz a avut loc explozia“, a spus edilul.

O persoană în vârstă a fost rănită, sâmbătă dimineaţă, iar alta este căutată sub dărâmături în urma unei explozii care a avut loc în comuna Izvoru Crişului, judeţul Cluj, şi care a afectat mai multe case din vecinătate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, sâmbătă, că cele două persoane au fost prinse sub dărâmăturile casei în care locuiau.

S-a produs o explozie la o casă de locuit din Izvoru Crişului, două victime fiind rănite şi prinse sub dărâmături. ISU Cluj a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Cercetăm care sunt cauzele ce au dus la producerea exploziei”, a spus Andrei Biriş.