12.8 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 11:56

O candidată Pro România care s-a întâlnit cu Victor Ponta a fost confirmată cu coronavirus. Ponta se testează și nu mai participă la campanie până la rezultat

spot_img

Candidatul Pro România la şefia Consiliului Județean Bacău, medicul Aurelia Ţaga a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată. Ea a declarat că deocamdată nu are simptome.

Candidatul s-a întâlnit cu o zi înainte de aflarea rezultatului cu liderul partidului, Victor Ponta şi primarul Bacăului, Cosmin Necula. Cei trei apar în fotografii fără mască de protecție, declarând ulterior că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia.

Primarul Bacăului a anunțat că va intra în izolare măcar câteva zile, să vadă dacă îi apar simptome, iar Victor Ponta a anunțat sâmbătă dimineață că se va testa pentru COVID-19 și că până la primirea rezultatului, nu va mai participa fizic la acțiuni de campanie.

”Doamna Doctor Aurelia Taga (candidat PRO România la Preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău) a contractat, din păcate, ca mulţi alţi medici, noul coronavirus! (…) Din păcate, aceste Alegeri NU trebuiau să aibă loc în aceste condiţii/dar interesele electorale ale PNL şi PSD sunt mai importante decât sănătatea publică! (…) Desi am respectat toate regulile de protectie, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, voi face din nou testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie. Multă sănătate și mult succes candidaților PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, un alt candidat al partidului condus de Victor Ponta, cu care acesta ae întâlnea des, primarul sectorului 3, Robert Negoiță a anunțat că a intrat în izolare deoarece a contactat virusul.