15.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022 - 8:36
No menu items!

O cameră de hotel sub apă – privelişte deosebită

spot_img

underwater-hotel

Aproape oricine doreşte să meargă într-un paradis tropical şi să stea într-un hotel cu multe stele. Vacanţele tropicale înseamnă trei lucruri: soare, nisip fin şi distractie. Cine ar refuza aşa ceva? Este totuşi un hotel în Pemba, Zanzibar care te-ar putea face să te gândeşti de două ori înainte să dai răspunsul la intrebarea de mai sus. Resortul pare normal, însă au o cameră pe care o poţi iubi sau urî maximum – Camera subacvatică!

underwater-hotel3

Camera subacvatică este exact ceea ce spun că e: o cameră de hotel care este scufundată în albastrul cristalin al oceanului. Se mândreşte cu o privelişte de 360 grade cu apă limpede, perfectă pentru a vedea peştii şi viaţa marină care îşi urmează cursul chiar sub fereastra camerei.

Secţiunea subacvatică a camerei o reprezintă dormitorul cu un pat mare şi luxos (se spune ca acvariile sunt afrodisiace, închipuiţi-vă cum va fi să te afli complet sub apă).

underwater-hotel8

Deasupra dormitorului este o punte de debarcare unde se află o baie şi un hol. Pe acoperiş este încă o zonă de relaxare. Cine îşi doreşte să locuiască cel putin o noapte aici, poate face câteva scufundări şi apoi să se întoarcă pe acoperiş să se relaxeze. I-ar lua doar câteva minute. Un lucru e sigur: va fi o noapte de neuitat! Însă evitaţi să staţi aici dacă sunteţi claustrofob!

G.T.