-3.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 6:25
No menu items!

O bucată de tavan s-a prăbușit la Spitalul Municipal Lugoj

spot_img

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş va trimite o echipă în control la Spitalul Municipal Lugoj, unde s-a prăbuşit o bucată de tavan într-un corp de clădire anexă a unităţii. Nu au existat victime în urma incidentului.

Managerul spitalului, Ionuț Cocoș a spus că tavanul s-a prăbușit în spălătoria spitalului și că niciun angajat al spitalului nu era în incintă în momentul incidentului.

“Am aflat acum că a căzut o bucată din tavanul spălătoriei Spitalului Municipal Lugoj. Vom trimite o echipă acolo să verifice ce s-a întâmplat, pe linia protecţiei în muncă.

Din fericire, din informaţiile noastre, nu a fost nimeni rănit, pentru că incidentul a avut loc noaptea”, a declarat ,marţi, pentru Agerpres, şeful ITM Timiş, Pavel Kasai.

El a menţionat că tavanul spălătoriei a fost reabilitat în urmă cu doi-trei ani şi că angajaţii nu ar fi fost mulţumiţi încă de atunci, întrucât calitatea lucrărilor a fost îndoielnică.

La sfârşitul lunii august, ITM Timiş a derulat o altă anchetă la Spitalul Municipal Lugoj, după ce o asistentă a fost lovită de o lampă care s-a dezlipit de pe perete, în sala de operaţie, în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Lampa în cauză, una de dezinfecţie, a fost montată în sala de operaţii în anul 2020.

Asistenta a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, după câteva ore, pentru investigaţii, acuzând dureri în zona cervicală.